De kracht van visualisatie

Visualisatie  Voor de meeste van ons iets ongrijpbaars. Wat is visualisatie nu eigenlijk? Waarom is visualisatie zo krachtig? Welke vormen van visualisatie zijn er? Visualisatie is een manier om terug te keren naar jouw innerlijk, door te ont-dekken wat voor jou wezenlijk belangrijk is. Je leert ver-antwoording te nemen voor jezelf – luisteren naar de antwoorden in jou. Jezelf te her-inneren – kiezen voor jezelf, jouw wensen en verlangens te visualiseren.

In het eerste deel van deze interactieve les gaan we het hebben over wat visualisatie is en welke vormen van visualisatie er zijn. We leren het verschil tussen onze gedachten en intuïtie te (her)kennen. Vanuit welke staat van zijn kan je visualiseren en hoe kom je bij die andere staat van zijn? Dit alles heeft te maken met bewust-wording van jouw hoofd en jouw innerlijke stem. 

In het tweede deel van de les gaan we een visualisatieoefening doen. Dit kan zijn een moodboard maken, schrijfvisualisatie of beeldvisualisatie. 

Datum: Iedere vrijdag even weken
Tijd: van 17:00 tot 18:30
Locatie:  De Bewustzijn School; Keizersgracht 467, 1017 DK, Amsterdam
Bijdrage: 19 euro incl. btw

Lessen bij De Bewustzijn School:  11 jan, 25 jan, 8 feb, 22 feb, 8 mrt, 22 mrt, 5 april, 19 april,  3 mei, 17 mei, 31 mei, 14 juni, 28 juni, 12 juli, 26 juli

Lijkt het je leuk om een les bij te wonen? Meld je dan hieronder aan!

Let op: vol = vol