Trajecten

Er zijn veel verschillende vormen van therapie & coaching, welke vorm is geschikt voor jou?

Mijn werkwijze

Ik geloof dat millennials leren, door te ervaren. Dit gaat met vallen en opstaan.   Door zelf aan het roer te staan. Jij bent immers de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Het is jouw reis door dit leven. Soms is het fijn om te weten dat je dit niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat er iemand is waarmee je kan sparren, vragen stelt, een luisterend oor biedt, omdat je dat verdient! 

Ik geloof dat persoonlijke aandacht – 1 op 1 sessies erg waardevol zijn. Je voelt je hierdoor gehoord & begrepen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Daarnaast vind ik dat huiswerkopdrachten noodzakelijk zijn – (omdat jijzelf aan het roer staat). De workshops – omdat je van elkaar kunt leren. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in je eigen gedachten- en gedragspatronen. 

Wat ik zelf erg gemist heb gedurende mijn reis was de voor- en nazorg. Van te voren wist ik eigenlijk niet waar ik aan toe was. Bij deze coachtrajecten staan de duur van het traject, de prijs, het aantal 1 op 1 sessies, huiswerkopdrachten en de workshops vast. De invulling bepaal jij! Of je nou een burn-out hebt, HSP bent, mediation nodig hebt, loopbaancoaching, jij staat aan het roer.

Samen gaan wij dit coachtraject met elkaar aan. Aan het begin van het traject bepalen we aan de hand van jouw hulpvraag, hoe jouw persoonlijke reis eruit gaat zien de komende maanden! Ongeacht de zwaarte van jouw hulpvraag maken wij gebruik van een methode die vrijwel in ieder traject terugkomt.

Jij leert door een unieke methode:

1. Jezelf te ont-dekken

Weg met al die dekmantels, mijn vrienden vinden dit, mijn omgeving verwacht dat, mijn ouders vinden. Jezelf ont-dekken betekent tot je eigen kern komen; weg met alle aapje op je schouder, overtuigingen en niet-helpende gedachten. MASK OFF

2. Jezelf te her-inneren

Nu je wat meer tot je kern gekomen bent gaan we naar binnen kijken. Jezelf her-programmeren, her-ont-dekken, wie ben ik? Waar wordt ik blij van? De re-organisatie kan beginnen! FREE YOURSELF

3. Jezelf te ont-wikkelen

De re-organisatie is begonnen. Maar je bent niet in 1 dag gereorganiseerd. WAUW, wat heb jij al een stappen gemaakt. Jouw ontwikkelproces is een continu proces. Om te weten wie je bent en waar je blij van wordt; wat jouw diepste passie en verlangens zijn; gaan we nog iets verder met ont-wikkelen. MAKE UP YOUR MIND

4. Ver-antwoording te nemen voor jezelf zodat ook jij je eigen BFF wordt.

HOE? Doordat je meer rust in je hoofd hebt en meer naar je intuïtie kan luisteren. Je kent het verschil tussen je hoofd en je hart. De laatste stap is om te gaan. In de praktijk brengen wat je geleerd hebt.

Na het traject

Heb je meer energie

Heb je meer zelfvertrouwen

Kan je je grenzen (beter) aangeven

Weet je wie écht bent

Kies je vaker voor jezelf

Je neemt verantwoording voor jezelf

Je weet steeds beter het verschil tussen je hoofd en je hart

Keur je jezelf goed, gewoon om wie jij bent

Weet je wat je passie is

Zorg je goed voor jezelf

Heb je lef

Ben je nog authentieker

Hou je meer van jezelf

Ben jij je eigen BFF of op weg om je eigen BFF te worden

Trajecten

Wake up
Traject

750
 • 3 maanden
 • 6 live gesprekken
 • 12 huiswerkopdrachten
 • Video’s
 • 1 gratis workshop

Make up your mind Traject

1250
 • 6 maanden
 • 12 live gesprekken
 • 24 huiswerkopdrachten
 • Video’s
 • 1 gratis workshop

Level up
Traject

1499
 • 9 maanden
 • 30 live gesprekken
 • 34 huiswerkopdrachten
 • Video’s
 • 1 gratis workshop

Twijfel je welk traject passend is voor jou? Laat een berichtje achter en dan kijken we samen waar jouw behoefte ligt. Na de betaling ontvang je z.s.m. de factuur en uitnodiging voor je eerste gesprek. Bovenstaande bedragen zijn excl. BTW.