Burn-out en niet de juiste hulp

Burn-out

Je voelt je niet goed. De zoektocht naar een juiste hulpverlener is erg lastig. De bedrijfsarts en je werkgever geven je stress. De psycholoog heeft een wachtlijst van 2 of 3 maanden. Een coach of een advocaat is te duur en je weet niet wat je te wachten staat. Jij zit ziek thuis, zonder hulp. Toch weet je dat je ziek bent en dat het niet goed met je gaat. Iedere dag dat je weer thuis zit en geen vooruitgang boekt, ga je je slechter voelen.

Je bent niet alleen

Je voelt je vast eenzaam in dit proces. Je weet zelf niet goed wat er aan de hand is en anderen weten dat ook niet. Je probeert positief te blijven, maar dat lukt niet. Er ontstaat wantrouwen richting collega’s en je vrienden. Hoe hard je je best ook doet om positief te blijven denken, lukt dit niet meer. De angsten en paniek nemen de overhand. Nog steeds zit je thuis zonder hulp. Je weet je echt geen raad.

Alle antwoorden zitten in jou. Ook de oplossing voor dit probleem. Je vraagt je nu vast af hoelang het nog gaat duren voordat je je beter gaat voelen. Je hebt het idee dat je geen stappen maakt, al maak je die wel!

Niet de juiste hulp

Ik vind het heel erg dat veel mensen ziek thuis zitten, zonder de juiste hulp. Ook ik heb dit ervaren gedurende mijn ziektetraject. Ik dacht echt dat het nooit meer goed zou komen. Maar ik beloof je, het komt echt goed. Wel met de juiste hulp. Je hoeft niet alles alleen te doen. Ik help je graag!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest